Els Pobles Més Macos 

 

poble andorra

En aquest article explicarem sobre els els pobles més macos d’Andorra.

A l’article anterior expliquem més sobre els dies festius a andorra.

 

 

Andorra La Vella

La parroquia d’Andorra la vella es la més visitada. Al centre trobarà : els bars al Casc Antic, el Consell General i un recorregut per el riu fins al restaurant El Refugi Alpí i IZAI. Desde el centre gaudirà de les millors rutes fins a Santa Coloma. Des de Sant Julià existeixen activitats de pasejar amb buggie per la muntanya. A més podrà gaudir de Naturlàndia un paradís d’activitats per a nens.

poble andorra - que ver en Andorra

 

La Cortinada

La Cortinada, un pintoresc poble de postal.

A prop de la entrada al poble de la Cortinada quedarà encantat amb una maca imatge: les teulades de les cases nevades, fum sortint de les xemeneies i la tranquil·litat d’un poble de muntanya, semblant al nord d’Europa. Al arribar pot visitar l’espai sociocultural Cal Pal, una casa tradicional de l’any 1347 que s’ha preservat amb el temps. Seguidament, visitarem el casc antic del poble.

andorra pertenece a españa

En travessar tot el poble arribarem a veure una de les joies arquitectòniques de la localitat: l’església romànica de Sant Martí de la Cortinada, un temple preciós per la seva arquitectura romànica com per les pintures murals que es conserven al seu interior. Un altre espai de lleure es la Mola i la Serradora de Cal Pal, dos edificis de finals de segle XVI i principis del XVI que encara conserven una mola de pedra originals.

andorra pertenece a españa

Si voleu visitar més, el poble d’Ordino té unes terrasses per gaudir amb la família. Un dels pobles més culturals d’Andorra, hi descobrirà museus singulars com ara la Casa Museu d’Areny Plandolit, una casa senyorial d‘Andorra. Allà trobarà tot el que necessiti. 

festivos andorra 1

 

Encamp

A prop del poble d’Encamp hi ha una ruta amb cotxe per arribar a prop de les pistes d’esquí. Si vostè segueix el camí que arriba al Nord del poble trobarà una ruta de muntanya on els turistes semanalment fan barbacoes.

restaurant andorre la vieille

Des d’aquí podrà entrar al bosc i recórrer la muntanya cap amunt. Durant el camí podrà gaudir de les vistes des del pic d’Encamp i un pont penjant recorrerà ambdós costats de la vall. Al poble d’Encamp es troba una de les estacions d´esqui més grans d´Europa, Grandvalira. Els seus paisatges i aire fresc recobreixen la vall al llarg de l’any. La temperatura del riu és càlida. 

 

que ver y hacer en ordino andorra

Ordino

El carrer principal d’ordino transmet tranquil·litat al llarg de l’any. Un dels racons més visitats és l’església romànica de Sant Corneli i Sant Cebrià – Ordino.

L’Església parroquial construïda inicialment en època medieval i remodelada els segles XVII i XIX. A l’interior conserva una monument romànic de final del segle XI i principi del XII de la Mare de Déu del Remei, de fusta policromada, que amb els seus 44 cm és la més petita del Principat.

andorra

La capella de Santa Bàrbara és una construcció de petites dimensions situada a l’antic camí ral d’Ordino, a l’entrada del poble. Santa Bàrbara, protectora dels militars, simbolitza la vida activa. La planta de l’església és rectangular, amb una petita nau coberta amb encavallades de fusta de dues vessants que se sostenen per un arc toral al parking.

 

festivos en Andorra 3

A més el “Poble Andorra” es un diari d’Andorra molt reconegut. 

 

Andorra Difusió

2634306 andorra ensign flag nation icon

 
 
 

 

Los comentarios están cerrados.