¿ Quina es la millor app de? Parking Andorra

 

Parking

La majoria dels pàrquings al món disposen ja de eines de pagament automatiques, per facilitar o fins i tot suprimir el pagament per caixa. A més, aquestes apps han permès a milions de persones monitoritzar l’accés cap al pàrquing de manera inmediata. Les empreses tradicionais han han avançat amb la tasca de millorar els seus serveis a llarg termini.

Zonaazul24.app 

Zonaazul24.app , és un proveïdor líder de solucions d’aparcament internacional a diversos parkings públics. Des d’aplicacions mòbils totalment integrades, disseny de pàgines web amb CRM i programes bassats en dades,fins a manteniment mensual, implementen solucions d’aparcament públic multi-inquilí de classe mundial en més de 30 pobles a Espanya. Es la app perfecta per utilitzar al poble Andorra.

 

zona azul app

 

TelPark

+3 milions d’usuaris diaris utilitzen l’aplicació reconeguda a nivell europeu, TelPark. Hasta un descompte d’un 40% en parking sense passar per caixa. L’empresa ha reinventat la manera en què els cotxes pagan la càrrega elèctrica des de la seva aplicació. A tota Espanya existeixen estacions on pot carregar el cotxe amb un click.

TelPark és la millor manera de trobar i reservar aparcament a prop teu. Té funcions increïbles com ara la cerca per estalviar temps, la confirmació en línia i les vistes d’espais disponibles. Està disponible a més de 100 ciutats d’Espanya (i continuant), amb una interfície d’usuari fantàstica i un servei al client increïble. Parking TelPark és l’única aplicació que ajuda els conductors a evitar les costoses taxes d’aparcament mitjançant la creació de decisions d’aparcament més intel·ligents.

 

Parking Andorra

 

ElParking España

El Parking és una aplicació que han creat per canviar la manera de pensar de la gent sobre l’aparcament i els bitllets d’aparcament. L’aparcament pot ser estressant, però Parking.com fa que el procés de trobar un lloc segur i garantit a l’aparcament de pagament per telèfon, al garatge o al carrer a uns quants clics de distància.

Sempre han volgut crear una aplicació que ajudi a trobar i reservar una plaça d’aparcament, perquè mai més els clients tindràn de preocupar per arribar tard. El equip de ELParking està treballant amb tarifes mínimes i una web app.

 

Parking

Paymeter

Parking Andorra 

Paymeter és la plataforma més recomanada per gestionar i pagar serveis de mobilitat al Principat d’Andorra, una forma senzilla i segura d’estacionar, repostar o gestionar la reparació del seu vehicle. Amb apuesta aplicació repostar el vehicle es, senzill i instantani. Recarregi i pagui a les millors benzineres d’Andorra i paga el servei de repostar des del teu telèfon. 

Aquesta es una aplicació de reserva d’aparcament en línia que us permet trobar i reservar fàcilment aparcament en més de 10.000 places a tot el país. La millor aplicació per trobar un lloc abans d’arribar, et mostra la disponibilitat en temps real perquè puguis pagar el temps que necessites i evitar costoses sancions per quedar-te més.

!Una aplicació d’Andorra!

Parking Andorra

 

 

 

DISSENY APP AQUI !

 

 

MARKETING Y SEO

 

 

Farem que el seu negoci sigui visible per a la gent que passa i busca el que ofereix. Amb mètriques reals podem arribar a cada client de manera personalitzada.

El nostre SEO in-house es un dels de les avantatges que els nostres professionals ofereixen a llarg termini. Indexarem la seva pàgina, li crearem “link building” i sobretot crearem aplicacions digitals per el seu establiment. La millor manera de presentar la seva pàgina és mesurant resultats reals.

El màrqueting amb google ADS, fotografía i desenvolupament web, us permetrà explorar totes les eines reals que utilitza un professional.

Millorarà el rendiment des del primer dia. Els seus clients desitjaran el producte adecuat. La comunicació directa és essencial per millorar la seva estratègia de continguts a llarg termini. Identifiquem els seus avantatges i treballem de la millor manera per arribar a milers de persones. 

Podem crear una forta presència a Internet i portar trànsit a les vostres propietats web, la qual cosa condueix a més clients.

El màrqueting adequat és com estar al millor carrer del país, amb l’aparador més maco! 

 

Articles

Desarrollo de app moviles

Diseño web corporativo

Diseño Web Barcelona

donde invertir

Invertir en Metaverso

diseñador web España

 

 

 

 

Los comentarios están cerrados.