¿Per què el govern d’Andorra està donant ajudes digitals?

E-Credit

ecredit

Des de l’any 2018 el govern d’Andorra ha millorat les eines digitals gràcies a les noves tecnologies. Moltes de les empreses espanyoles han arribat al Principat amb noves idees de revolucionar l’industria actual amb ecredit. Prestacions socials per empreses.

Les noves lleis per la acceptació de actius digitals, tecnologia blockchain, criptomonedes i programes empresarials, han millorat la qualitat dels serveis i les associacions empresarials.

 

Entre les empreses el més sol·licitat ha sigut 

 

Desarrollo De Aplicaciones Multiplataforma banking shop

ecredit19

 

  • Programa de gestió empresarial amb tecnologia blockchain i analítiques digitals.

 

ecredit

 

  • Anàlisis de dades per gestionar el CRM, generar més trànsit.

 

ecredit8

  • Desenvolupament de plataformes de logística. Traçabilitat de dades.

 

ecredit12

  • Aplicacions de telèfon amb serveis a domicili com el: delivery o dropshipping industry.

 

ecredit4

 

  • Desenvolupament de plataformes per a la gestió de venda de cotxes en línia.

ecredit15

 

  • Altres, plataformes de gestió, aplicacions per startups. 

 

madrid movil app1

 

 

 Eines Digitals & Software

Plataformas Web

 

 

1 . Web Personalitzada

Diseno web precios 3

 

Una página web de CSS, HTML, JavaScript es dels softwares més recomanat a nivell internacional. Per desenvolupar una pàgina web, casi a mida amb CSS y Html es necessita un equip especialitzat en la creació de eines 100% personalitzable.

Una página web a mida, es més fàcil de mantenir, i posicionar amb un blog i usuari.

Ofereix molts avantatges competitius, a nivell intern. Es molt avançat, es pot crear qualsevol cosa sobre la programació.

Actualment, es molt tècnic, amb accès a moltísimes dreceres y maneres de millorar els projectes. És molt flexible a la hora de configurar la botiga online i un cercador.

 

Desenvolupament 3800

 

 

2 . WordPress

Cuanto cuesta una pagina web personalizada 3.svg 300x300 - Cuánto cuesta una página web

 

 

 

 

WordPress es el software més recomanat a nivell internacional. Per desenvolupar una pàgina web, casi a mida amb CSS y Html.

Té limitacions, però a llarg termini es més fàcil de mantenir, posicionar una página de un blog i utilitzar com usuari amb poca experiència. 

Ofereix molts avantatges competitius, a nivell intern. Es molt més pràctic crear una página amb aquest software empresarial.

Actualment, es molt tècnic, amb accès a moltísims plugins y maneres de millorar els projectes. És molt flexible a la hora de configurar la botiga online, de Woocommerce.

 

Desenvolup. 1300€ -1500€

 

3. Wix

 

Cuanto cuesta una pagina web personalizada 2 300x117 - Cuánto cuesta una página web

 

Wix , es el software web més antic. Deixa que cualsevol usuari desenvolupi una pàgina en pocs dies. La pàgina web de Wix no permet el SEO avançat,  s’utilitza a les pàgines més sencilles.

Es una web que permeteix a les petites botigues, promocionar la seva marca personal amb funcions fàcils de ajustar.

El seu sistema permet la creació de un : formulari de contacte, blog, imatges, mapa creatiu, botiga. Més enllà de les funcions bàsiques, no té un sistema intern optimitzat, per fer programació. Es una opció asequible per a cualsevol negoci.

 

Desenvolupament 550€ – 720€

 

4. Shopify

 

Cuanto cuesta una pagina web 100 personalizada 4.svg 300x94 - Cuánto cuesta una página web

Shopify , es un software web. Deixa cualsevol usuari desenvolupar una pàgina amb una plantilla de la seva elecció. La pàgina web de Shopify permet un SEO bàsic, pero s’utilitza en aquelles págines senzilles, només per a una botiga. És una web que permet a petits establiments no gastar gaire capital, i utilitzar la plataforma a través de funcions.

El programari Shopify bàsic té un cost anual d’uns 360€ anuals i permet la creació d’un formulari de contacte, blog, imatges, mapa interactiu, botiga. Més enllà de les funcions bàsiques, no té un sistema intern optimitzat per a codi i programació. És una opció assequible per a qualsevol empresa. 

A més, el govern ha facilitat la creació de nous nous llocs de treball en línia per millorar la qualitat dels projectes digitals. Al llarg de l’any 2022 el programa de finançament, andorra digital ha facilitat l’entrada de 150 empreses al sector digital a Andorra. 

 

Desenvolupament 550€ – 720€

 

ecredit

 

DESENVOLUPAMENT WEB 

 

DESENVOLUPAMENT APP

 

Diseno web precios 1

 

 

 

Diseño web precios

Cuánto cuesta una página web

HTML & CSS

Desarrollo App Andorra

Hotel spa Andorre

Los comentarios están cerrados.