Disseny Web

Des d’Andorra i Madrid

 

El Diseny Web 

Desenvolupar una pàgina web de codi 100% personalitzada val des dels 5000€ fins als 10000€, de pressupost en total.

 

El desenvolupament professional de plataformes web és una professió llarga i complexa durant l’aprenentatge de nous llenguatges i optimitzacions web.

 

Actualment, els llenguatges de programació més coneguts són: JavaScript, Java, Python, Swift, PHP, CSS, Html, entre molts altres. Un project manager Full-Stack developer sap treballar sobre moltes funcions que permeten l’actualització o la creació de nous programaris.

Una plataforma web pot ser complexa a l’hora d’administrar la interacció amb usuaris, comptes i funcionalitats pròpies del sistema. 

Per això, un equip professional qualificat dedica les hores necessàries a començar amb el desenvolupament interactiu des de zero.

 

Hi han altres alternatives per dissenyar una pàgina web a un preu més assequible. 

Existeixen softwares optimitzats per SEO, com Wix, Shopify o WordPress, PrestaShop. 

 

  • Disseny web UX & UI, Figma, Sketch.
  • Reunions per fer millores.
  • A/B Test de funcionalitats, usabilitat web.
  • Desenvolupament per fases, 3-4 fases.
  • Test del mercat, “Programació Web”.
  • Producte Final, acabat.
  • Manteniment a llarg termini.

disseny web

 

2 . WordPress

 

web andorra

 

WordPress és el software més recomanat a nivell europa, per crear una pàgina web responsive, gairebé a mida amb CSS i Html. Té algunes limitacions, però a llarg termini és un tipus de pàgina fàcil de mantenir, posicionar un bloc i utilitzar com a usuari amb poca experiència. Ofereix molts avantatges competitius, a nivell intern back-end.

Actualment és un programari molt tècnic, amb milers d’accessos, plugins i maneres de millorar els projectes. És molt flexible a l’hora de configurar la botiga de WooCommerce, ja que permet la implementació d’altres eines de correu electrònic màrqueting externes, CRM i enviaments internacionals.

Si decidiu contactar a un programador que utilitza plantilles premium, podreu beneficiar-vos de les noves actualitzacions i optimitzacions del sistema. El programa s’actualitza constantment, cosa que ofereix seguretat i còpies de dades.

 

Disseny 1300€ – 3400€ WordPress

 

3 . WIX

mobilitat

Wix , és un programa web. Permet a qualsevol usuari crear una pàgina en qüestió de dies. La pàgina web de Wix no permet un SEO avançat, però sutilitza en aquells casos més senzills. És una web que permet a petits establiments promocionar la marca personal a través de funcions fàcils.

El seu sistema permet la creació d’un formulari de contacte, bloc, imatges, mapa interactiu, botiga. Més enllà de les funcions bàsiques, no té un sistema intern optimitzat per a codi i programació. És una opció assequible per a qualsevol empresa.

 

Disseny 550€ – 720€.

 

 

4 . Shopify

SEO Y Diseño Web

Shopify, és un maquetador web. Permet a qualsevol usuari crear una pàgina a través duna plantilla de la seva elecció senzilla. La pàgina web de Shopify permet un SEO bàsic, però es fa servir en aquells casos més senzills, només per a una botiga. És una web que permet a petits establiments no gastar gaire capital, i utilitzar la plataforma a través de funcions fàcils.

El programari Shopify basic té un cost anual d’uns 360€ anuals i permet la creació d’un formulari de contacte, bloc, imatges, mapa interactiu, botiga. Més enllà de les funcions bàsiques, no té un sistema intern optimitzat per a codi i programació. És una opció assequible per a qualsevol empresa de disseny web.

 

Disseny 550€ – 720€. 

 

 

 

 

credit andorra

 

CONÈIXER MÉS

 

DESENVOLUPAMENT APP

 

 

Confiem que a través del correcte posicionament i disseny web, destacarà per sobre de la competència. Dediquem temps a descobrir com gestionar i incrementar la visibilitat del negoci.

 

Per això, dedicarem temps a un seguiment per, potenciar aquells clients que necessitin un producte o servei determinat en base a les preferències personals, tipus de producte que busquen, necessitats pròpies…

Ajudant els seus clients, entenem què tots els negocis necessiten molt més que números. Hem de captar l’atenció de l’usuari. Disseny web per a restaurants Girona.

 

website design blackpool

Los comentarios están cerrados.