Busco Cotxe
 

madrid movil app

 
Perquè l’app de Busco Cotxe a Andorra s’ha convertit en un èxit?
 
 
Des dels inicis de la plataforma a Andorra, moltes companyies arribaven a través de terceres persones. Des que Andorra ha començat a digitalitzar empreses, noves idees han entrat al país. La incorporació de lleis digitals han afavorit el trànsit internacional.
 
La plataforma de Busco Cotxe AD, és una de les moltes innovacions que el país pot implementar en els propers 10 anys. amb l’ajut del govern i entitats com el Crèdit Andorrà, Ja s’està facilitant la incorporació d’eines tecnològiques per les empreses i el treball diari dels empleats al país.
 
Un altre clar exemple per optimitzar els recursos de l’estat i les empreses, és la plataforma paymeter.io , ja compta amb la incorporació de diverses eines a tot els pobles andorrans que utilizen per pagar el pàrquing, les factures amb proveïdors, entre moltes altres funcions. 
 
Avantatges De l’App Busco Cotxe a Andorra
 
  • Fàcil accés a moltes propostes
  • Comparativa de preu, km, color, localització, ús filtres per trobar el cotxe adequat. Moltes opcions de personalització. 
  • Troba el cotxe adequat al seu pressupost i amb característiques adequades
  • Facilitat d’ús amb un click reserva
  • Estalvi de temps i esforç
  • Valor afegit real, important

 

busco cotxe

 

la importància de les noves tecnologies al país 

La digitalització a Andorra arribarà, ja que permet que una empresa s’apropi més i millor als seus clients. Amb això el país podrà millorar i entrenar a personal qualificat. Actualment, la gent usa molt el telèfon per informar-se, sigui per obtenir més referències, per descobrir noves opportunitats, son eines per treballar de manera més ràpida.

 

madrid movil app1

“Desenvolupament App – ADMARKETINGAPP”

 

A AD Marketing App fem software especialitzat per millorar ” l optimitzar la feina d’empreses internacionals” .

 
Sector Immobiliari: Necessita digitalitzar-se perquè els clients puguin filtrar propostes segons el pressupost i millorar els resultats. A més podrà fàcilment descartar clients sense interès. La immobiliària podrà complementar els seus serveis per a clients des de casa amb una gestió del personal automatitzada i comptabilitat. 
 
 
Contratació de Personal Qualificat: Una eina local per contractar personal qualificat on exposin els seus interessos més enllà de la feina diaria. Només contractarà els millors i més capaços.
 
Restauració: El Software digital per a restaurants gestiona les comandes, els temps morts, els clients i els seus torns. Es dedica a estudiar el comportament i optimització de torns i hores als restaurants.
 
 
Empresa de transport: El transport i les duanes haurien d’utilitzar un software on es puguin comunicar fàcilment i oferir documentació compartida a les diferents fases dels lliuraments. La gestió correcta de les dades és necessària i segura per a tota l’organització.
 
 
Disseny Gràfic i Arquitectes: Les empreses de disseny gràfic poden començar a utilitzar realitat augmentada, portfolis digitals, factures a proveïdors i cobraments tot al mateix lloc. Amb un clic facilitaria els serveis digitals.
 
 
comparados-precios
 
 
paymeter-io
 
 
 
PRESUPOST
 
 
CONÈIXER MÉS 
 

Los comentarios están cerrados.